Menu

Nyheter


CD Tillverkning


När det gäller lagringsmedier, är CD-och DVD-skivor de mest använda. Vare sig det är för dokument, webbsidor, mappar, audio, video, bilder och liknande, är cd-skivor valet av lagringsmedia för många användare och företag. Det är också lämpligt att ha dessa skivor tillhands eftersom CD tillverkning både är snabbt och bekvämt. Du kan då kopiera de nödvändiga filerna och distribuera dem snabbare. CD-kopiering kan också vara en värdefull tjänst för företag som behöver massmedietjänster som att tillverka och sälja cd-skivor, video-cd-skivor, programvara på CD, presentationer och mycket mer.

CD Tillverkning CD Express

CD Tillverkning CD Express

I mer än ett decennium har CD Express tillhandahållit högkvalitativa tjänster för CD pressning och tillverkning för flertal företag i Malaysia och resten av Världen. Utrustade med de senaste verktygen för CD kopiering, CD tryck och mer, lovar CD Express att tillhandahålla de mest kompetenta lösningarna till sina kunder. Beställningar kan nu levereras från dörr till dörr i Sveriges städer så som Stockholm, Göteborg och Malmö, för att nämna några. CD Express erbjuder bara det bästa för att tillgodose dina cd+ och lagringsmediabehov, med oslagbara priser som säkertligen passar varje budget.

Har du behov av högkvalitativa och snabba CD tryck tjänster? CD Express har vad som krävs för att ta ditt företag ett steg framåt, vilket gör det bekvämare för dig att distribuera värdefulla filer samt hjälpa dig att bli mer produktiv i ditt företag. Har du skapat en ny programvara som andra människor behöver? Är du värd för en stor fest och intresserad av att ge ut CD-skivor med musik som gåva till dina gäster? Vill du ge anställda och vänner videofilmer och bilder från din senaste fest? Oavsett vilket syfte du har i åtanke så kommer CD kopiering från CD Express att göra allt detta möjligt, till ett pris som du kan hantera.

CD Express är mer än kapabla att leverera just för dina behov, och de är väl rustade med CD tillverkningsverktyg för mer professionellt utseende och utmärkta kvalitetativa resultat. För att nämna några, har vi en egen mastringsmaskin som gör Glasmastern (eller kopia av den ursprungliga skivan som ska kopieras). Vi har även en sofistikerad Offset- maskin, för att trycka på din CD-skiva och ge en oklanderlig och stryktålig yta. Sluta leta, eftersom CD Express kommer också att kunna erbjuda CD fodral och andra tryckalternativ direkt ihop med ditt projekt för att uppfylla kraven på dina cd beställningar. CD Express har allt detta och mer för att stödja alla dina CD Pressnings behov. Om du har en stor order på CD-skivor som måste kopieras snarast möjligt kan  CD Express ge, utan att ge avkall på kvalitet, förstås snabbast möjliga leverans (inom 24 timmar). Välj någon av deras paket, med startvoym på 500 eller 1000 skivor. Du har frihet att besluta om hur du vill att din förpackning att titta också. Du kan också välja att ha en två panel eller fyra panels jacka infogad i varje CD-fodral, som ingår i paketet. CD tillverkning och beställningar från CD Express kan också transporteras på en spindel helt utan förpackningar.

CD Tillverkning Polinta

CD Tillverkning

I början av 2010, lovar CD Express ännu bättre erbjudanden till sina kunder. Från företagets webbplats kan du hitta särskilda paket som är förmånliga. Aldrig mer kommer du att spendera tusentals kronor på långsam och dålig CD tillverkning. Maximera vad du och ditt företag kan göra, och hitta CD tryck samt tjänster som kan driva din verksamhet framåt. CD Express erbjuder beprövade tjänster som är noga med att ge resultat, vilket ger dig mer valuta för pengarna. Företaget är ISO certifierade för att bästa kvalitet och tillverkar enbart miljövänliga CD produkter. Du kan kontakta dem för mer information eller få en prisuppgift på dina speciella beställningar.


Välkommen till CD Express


Välkommen till CD Express nya och förbättrade webbplats. Vi erbjuder för närvarande de bästa pressnings – samt bränningstjänsterna för dina CD samt DVD audio, data och mediaprojekt. Vi har flera alternativ när det kommer till förpackning och trycksaker, just för att se till att du verkligen sticker ut från mängden. Vi tror på att erbjuda produker av högsta kvalitets till lägsta möjliga pris så att du står ut utan att skada din budget. Vill du trycka skivor billigt så har du kommit rätt! Vi strävar efter att sätta endast de bästa produkterna på marknaden och med våra paket och erbjudanden, värsldomspännande logistiklösningar och online Offertförfrågningar, hoppas vi att vi kommer att göra dina cd och dvd pressningsval enkla!

ANDRA TYPER

Hittar ni inte det ni söker? Klicka här!

Erbjudanden

banner
banner
banner
banner

Våra PriserÖversätt

Sociala Medier

  • 30 posts
  • 22 comments
  • 0 followers
  • 0 fans
  • 0 subscribers
  • 0 followers

Snabbinfo

CD Tryck, CD Pressning samt CD Tillverkning syftar på skivor som skapas som en perfekt kopia av en Glas Master. Vid upplagor mindre än 500 st så är det klokt att använda sig av CD Bränning, då blanka skivor kopieras och man oftast klistar på designen på skivan istället för att trycka Offset

Samarbetspartners