Menu

Om Oss

CD Express är ett Internationellt CD och DVD tillverkningsföretag som har över 40 års erfarenhet inom medieproduktion. Med våra aktuella tekniskt kompetenta pressningslinjer tillsammans med några av de bästa förpacknings och utskriftsalternativen garanterar vi bästa möjliga resultat – till lägsta möjliga pris!

CD Express är ett CD och DVD Pressnings företag för CD-ROM, Ljud, Mjukvara CD och Video-CD produkter och relaterade tjänster som verkar från ett strategiskt läge i Malaysia, med möjligheter att leverera  överallt i världen. Vi har varit involverade i CD och DVD Pressningsverksamheten i över tio år , dock har företaget inlett sin verksamhet i Malaysia redan år 1968 då vinylskivor var dominerande på marknaden. Allt eftersom förekom satsningar på kassett tillverkning, men har sakta övergått till DVD och CD Pressningstjänster. I den digitala världen går det snabbare och snabbare och det är nästan en vetenskap att hålla jämna steg med dagens förändringar. Vi är specialiserade inom vårt område och   lovar att göra allt för att du skall få bästa möjliga produkt till möjliga lägsta pris, och därmed få en konkurrensfördel som du måste ha för att sticka ut från mängden. Tillsammans med TNT och Fedex World Wide transporttjänster, spelar det ingen roll om du är i Stockholm, Belgien, Estland, Finland, Reunion öarna eller någon annan plats i världen: vi levererar  CD-skivorna av högsta kvalitet direkt till din dörr – till det bästa pris du någonsin kommer att se!

Våra maskinlinjer inkluderar våra egna mastringsmaskiner (där en stamper/form skapas för att bli glasmasterskivan), vår egen pressningslinje (där replika är formade ur formar vi gjord under glasmasteringen) och offset utskrift med hjälp av de bästa Offset Printing Maskinerna i världen (där offset teknik används för att skriva ut på CDn) – allt under ett tak. Med två ISO-certifikat, kan vi försäkra att du får bästa kvalitet (ISO 9001:2000) och de mest miljövänliga (ISO 14001) produkterna på samma gång. Våra ISO-certifikat är certifierade av kända certifieringsorganet Lloyds. Våra format sträcker sig från Video CD, Audio CD, CD-ROM, installationsmjukvara, utbildning CD, musik-CD, underhållnings CD, film, video mfl.

När du väljer CD Express som din CD & DVD tillverkare ser  du till att du får det mesta ur dina massmediabehov, utan att dedikera dig själv ekonomiskt till övervärderade produkter. Låt oss optimera dina lösningar i dag!

ANDRA TYPER

Hittar ni inte det ni söker? Klicka här!

Erbjudanden

banner
banner
banner
banner

Våra PriserÖversätt

Sociala Medier

  • 30 posts
  • 22 comments
  • 0 followers
  • 0 fans
  • 0 subscribers
  • 0 followers

Snabbinfo

CD Tryck, CD Pressning samt CD Tillverkning syftar på skivor som skapas som en perfekt kopia av en Glas Master. Vid upplagor mindre än 500 st så är det klokt att använda sig av CD Bränning, då blanka skivor kopieras och man oftast klistar på designen på skivan istället för att trycka Offset

Samarbetspartners