Menu

Beställ

Har ni bestämt er för att pressa era CD och DVD projekt hos oss? Då är det lämpligt att gå igenom lite detaljer innan vi kan sätta igång ordentligt!

Först och främst gäller det att ni har materialet som ska tryckas färdigt, eller åtminstone bör ni ha klart för er hur detta ska sättas ihop och skickas över till oss. Det kan vara påpassligt att börja med designarbetet samtidigt som att ni färdigställer era musik och videoprojekt. Bestäm er först och främst för förpackning och se till att ni har klart för er vad allt kommer att kosta. Ladda ner alla dokument och mallar. Titta på vår prislista eller be om en offert. Glöm inte att det tillkommer en Moms och Tullavgift på alla köp eftersom varorna importeras från ett icke-EU land. När ni har uppskattat kostnaden kan ni sedan börja beräkna tidsåtgågen. Från det datum som vi tagit emot alla filer tar det cirka 7 dagar för allt material att bli klart. Sedan tar det cirka 3-4 dagar att frakta allt med FedEx och 7-9 dagar med TNT. Ju snabbare desto dyrare blir det (i de flesta fall). Räkna alltså på nånstans mellan 2 till 3 veckor och se till att ni har gott med tid på er ifall ni har releasefester eller andra särskilda datum inplanerade.

När ni väl skapat allt originalarbete samt  CD eller DVD Mastern kan ni börja med att ladda upp allt på våra servrar eller FTP för kvalitetskontroll och godkännande.  Behöver ni hjälp med att skapa Imagefiler utav de fysiska skivorna? Läs instruktionerna här! Skicka gärna med instruktion, typsnitt, färgprofiler och annat viktigt som vi bör tänka på när vi börjar med arbetet. Se till att kontrollera alla tider, koder, filer och pauser. Detaljerna är det som skiljer ett lyckat projekt från nåt som går snett i slutändan. Har ni ISRC och EAN/UPC koder men inte vet hur man bär sig åt när man skapar masterksivorna med dessa inkluderat? Säg gärna till så hjälper vi er med denna process.

Då vi har bekräftat att allt material överensstämmer med jobbets profil och kvalitetskontrollen är passerad blir det dags att göra en först deposition på 50% till vårt bank- eller Paypalkonto. Se till att lämna med referensnummer som ni oftast får via offert eller skriv projektets namn så att vi kan spåra allt. Fyll också i alla blanketter och skicka över till oss antingen via e-post eller fax.

När det väl börjar närma sig för leverans så återkommer vi med bildbevis på det framtagna materialet och då gäller det för er att föra över resterande summa till oss innan frakten går iväg. Vi återkommer vanligtvis med ett fraktsedelsnummer som ni kan spåra på respektive speditionsbolags hemsida. Oftast tar de även kontakt med er gällande MOMS och TULL avgift och då kan det vara nyttigt att ha Faktura och Överföringskonto till hands. När allt sedan släpps vidare för leverans och ni mottagit godset ber vi er kontrollera att allt kommit fram utan skador och som ni tänk er. Återkom gärna direkt med beskrivning och bilder samt annan dokumentation ifall det uppstått problem. Vi ber er dock återkomma med Feedback på hur ni tycker allt har funkat och vi strävar ständigt efter att bli bättre på att tjäna er!

ANDRA TYPER

Hittar ni inte det ni söker? Klicka här!

Erbjudanden

banner
banner
banner
banner

Våra PriserÖversätt

Sociala Medier

  • 30 posts
  • 22 comments
  • 0 followers
  • 0 fans
  • 0 subscribers
  • 0 followers

Snabbinfo

CD Tryck, CD Pressning samt CD Tillverkning syftar på skivor som skapas som en perfekt kopia av en Glas Master. Vid upplagor mindre än 500 st så är det klokt att använda sig av CD Bränning, då blanka skivor kopieras och man oftast klistar på designen på skivan istället för att trycka Offset

Samarbetspartners